¡Buenos días!

¿Cómo estás?

¿Te gustaría aprender un poco de español?

Pues, aquí puedes aprender cuanto quieras.

God dag!

Hvordan har du det?

Kunne du tenke deg å lære litt spansk?

Vel, her kan du lære så mye du ønsker.

Giga Spansk AS startet i januar 2019 for å dekke et tilstedeværende behov, som vi ikke var forberedt på som såpass presserende.

 

I Giga Spansk AS omtaler jeg firmaet i første person flertall, "vi" og "oss", fordi du er med som en viktig partner når vi, for eksempel, designer og videreutvikler nye kurs, både det Internettbaserte kurset, de klassiske kursene med personlig tilstedeværelse og, ikke minst, studieringene.

 

I Giga Spansk AS lager du og jeg gode, nyttige og målrettede spanskkurs for både de nåværende og de framtidige spanskstuderende privatpersoner, skoleelever, studenter, skoler, lærere, lag og foreninger, grupper, private og offentlige bedrifter (både deres ansatte og kunder), helt i tråd med deres forkunnskaper, behov og ønsker.

 

På denne måten slipper du å forholde deg til en meny av kurs, som slett ikke er laget spesielt for deg og dine ønsker.

 

Hos Giga Spansk AS er det du som bestemmer innhold, varighet, progresjon og design på kurset, og jeg som oppfyller dine krav. Om du ønsker å studere alene eller, mye bedre, sammen med andre, kan du og jeg sette sammen en trivelig studiering, så har du opptil flere sparringspartnere å utforske språket sammen med. Jeg kommer og besøker dere med jevne mellomrom og sørger for at dere alltid har noe å strekke dere mot, og passer på at dere ikke "går dere bort" i det nye språklandskapet.

 

Språk åpner dører, og det er sant, men de fleste av oss ønsker å være noe forberedt på hvilke dører som åpner seg, og være i stand til å ta i mot det som venter oss bak de nyåpnede dørene.

Gisle Gaare

Lektor i spansk med  bred og allsidig erfaring i spanskundervisning, opplæring av kursledere, samt spansk levesett, samfunn, kultur, geografi, historie gastronomi og mye mer.

Du

Tilhører disse deg?

Giga Spansk AS tilbyr ambulerende spanskkurs, det vil si at jeg reiser til de stedene i Spania "der nordmenn bor" og kjører rimelige, gode og nyttige kurs, slik at du, som kursdeltaker, får det du har behov for, lærer det du synes er viktig og lærer spansk når det passer for deg. På denne måten er jeg ikke bare en kurstilbyder, men også en tilrettelegger for deg og andre nordmenn som oppholder seg i lengre og kortere perioder i Spania, og som ønsker å utvide bevegelsesområdet sitt, som ønsker å forbedre egen livskvalitet i et land der de fleste kommuniserer på et språk vi, tradisjonelt, ikke er helt komfortable med.

Logo Giga Spansk AS.PNG

Ingen dyr ble skadet under tilvirking av denne siden     Stolt utvikler Mona M. Moum 2019

Kontakt oss

I Spania "der nordmenn bor"

gigaspansk@gmail.com 

Logo Giga Spansk AS.PNG

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

Organisasjonsnummer 922159033