¡Buenos días!

¿Cómo estás?

¿Te gustaría aprender un poco de español?

Pues, aquí puedes aprender cuanto quieras.

God dag!

Hvordan har du det?

Kunne du tenke deg å lære litt spansk?

Vel, her kan du lære så mye du ønsker.

Giga Spansk AS tilbyr Giga Spanskkurs, for kr 425,- pr måned, uten bindingstid. Du bestemmer selv om du vil følge oss måned for måned, og når tid du er fornøyd. Det er du som bestemmer tempo.

Les mer og se selv at opplæringen er godt tilpasset for deg!

Det blir i grunnen misvisende å kalle det for et kurs, for opplæringen er så innholdsrik og variert, og du får så mye tilgang til lærerressurs at det er riktigere å kalle det undervisning. Privatundervisning, rett og slett.

 

Dette er et grundig, godt og grunnleggende spanskkurs, som krever regelmessig, målrettet, kontinuerlig og rutinemessig arbeid for både deltaker og tilbyder.

 

Kurset er lagt opp til at du skal bli flink til å snakke spansk - ikke bare forholde deg til innøvde fraser - og kurstilbyder skal gjøre sitt beste for at kurset aldri blir ferdigstilt. Høres det rart ut?

 

Vel, siden det er du, kursdeltakeren, som skal lære språket vil det alltid dukke opp undringer, spørsmål og tanker rundt språket fra din side, og disse har trolig ikke kursdesigner tenkt på, og da er vi klare til å gjøre endringer som passer deg og dine behov.

Giga Spansk AS prøver hele tiden å være til hjelp for kursdeltaker og tilbyr derfor

  • én til én kontakt: du vil ha tilgang til språklærer kontinuerlig under hele kurset

  • chat på de fleste sosiale medier - nesten døgnet rundt (både du og jeg trenger litt søvn)

  • ressurser for deltaker til å fordype seg enda mer der dette skulle være ønskelig

  • en ny, mer dynamisk nettside (fremdeles under utarbeidelse)

  • kursopphold på stedet dere bor i Spania (avhengig av Covid-19 status)

og vi er åpne for forslag fra deg!

Alt dette får du for uforpliktende kroner 425,- pr. måned!

Logo.png

Giga Spansk AS tilbyr å hjelpe deg gjennom et spanskkurs på nivåene A1-A2 (tilsvarende 3 år ved ungdomsskolen eller to år på videregående skole), i løpet av de 4-5 første fasene, og deretter opp mot B1-B2 (tilsvarende 5-6 år med spanskundervisning i norsk skole) for de senere fasene.

 

Disse fasene vil kvalifisere deg til en språkbruker på grunnleggende og elementært nivå, fram til høyere mellomnivå. Ikke bare ved hjelp av teorien og øvelsene, men praktisk trening må også til, og jeg skal mer enn gjerne være behjelpelig med å praktisere sammen med deg.

 

De første fasene er allerede på plass og gir deg undervisning nok til å forberede deg til din første, skriftlige eksamen, som jeg forventer at du leverer inn til meg når du synes du er klar for det (jepp, du leste riktig - dette kurset er ikke som andre kurs).

Logo.png

Det nyeste tilbudet vi kan gi er for de av dere som har begynt å studere spansk og følger læreverket Caminos (1 eller 2). Her kan du fortsette studiene dine med god veiledning fra Giga Spansk AS underveis. Vi har valgt å åpne en egen informasjonsgruppe for dere, som du finner her.

Algarrobo, Málaga. En av utallige hvite landsbyer i Andalucía. Denne ligger tett inntil Vélez-Málaga og Sayalonga. Jeg samler på pueblos blancos.

I løpet av kort tid (avhengig av din egen framdrift) vil Giga Spansk AS gjøre deg klar til å uttrykke deg i nåtid, i nær fortid og nær framtid, mens de påfølgende fasene vil ta for seg flere verbtider i fortid og framtid, samt gi deg et dypdykk i de tre ulike modiene vi bruker på spansk:

 

  • indikativ

  • konjunktiv

  • imperativ

 

Det er mye undervisning vi skal gjennom, så det blir mye arbeid på både deg og meg, og jeg ber om tilbakemeldinger underveis, både ved obligatoriske innleveringer og gjennom kommentarer på nettsiden, eller i facebook-gruppa Giga Spanskkurs, som du blir medlem av straks du ber om det.

 

Du vil få et allsidig ordforråd å forholde deg til, og dersom det er vokabular du selv ønsker, så er vi åpne på å legge til det du savner. Ikke glem, mottoet vårt er fortsatt

 

"Spansk for folk flest - Spansk på DINE premisser"

 

og nettopp ved å gjøre nettkurset såpass grunnleggende og grundig, med innleveringer, vil du få tettere kontakt med lærer, både tilbakemeldinger og framovermeldinger, samt en vurdering av hvordan du ligger an i studiene dine. Du bestemmer selvsagt selv i hvilket tempo du studerer, hvor lang tid du ønsker å bruke på kurset og hvor mye du ønsker å lære.

Giga spanskkurs på Internett er et ypperlig forberedende kurs dersom du ønsker å lære spansk ved en spansk språkskole, for eksempel hos Cervantes Escuela Internacional i Málaga, som tilbyr et bredt utvalg av kurs både på Internett og på skolen sin i Pedregalejo, øst i Málaga by. Vi har et tett samarbeid hva gjelder tilpassing og utforming av kurs - både i tid og innhold - og det er nettopp ved denne skolen jeg har tatt og fortsatt tar alle mulige spanskkurs for å heve min egen spisskompetanse innen språket for dermed å være beredt til å imøtekomme dine ønsker!

Kurset selges "for en rimelig penge" fordi det er under daglig og kontinuerlig oppbygging for aldri å bli ferdigstilt. Når du, som kursmedlem, støter på nye undringer og spørsmål i den spanskspråklige verden, som forøvrig ikke er ferdigutforsket ennå, kan du be om å få dette grundigere behandlet i spanskkurset, så lager Giga Spansk AS undervisning om dette og på den måten videreutvikler vi kurset sammen, du og jeg.

 

Det er ingen bindingstid på kurset. Likevel, vær oppmerksom på at når du kjøper månedspakken blir denne automatisk fornyet etter én måned, men dersom du ikke ønsker å være med mer, sier du bare i fra på e-post til Giga Spansk AS så rydder vi opp med en gang.

Er du fortsatt i tvil om dette er noe for deg?

For mer spesifikk informasjon - ta kontakt!

Logo Giga Spansk AS.PNG

Ingen dyr ble skadet under tilvirking av denne siden     Stolt utvikler Mona M. Moum 2019

Kontakt oss

I Spania "der nordmenn bor"

gigaspansk@gmail.com 

Logo Giga Spansk AS.PNG

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

Organisasjonsnummer 922159033