¡Buenos días!

¿Cómo estás?

¿Te gustaría aprender un poco de español?

Pues, aquí puedes aprender cuanto quieras.

God dag!

Hvordan har du det?

Kunne du tenke deg å lære litt spansk?

Vel, her kan du lære så mye du ønsker.

Giga Spansk AS tilbyr å hjelpe deg gjennom et spanskkurs på nivåene A1-A2 (tilsvarende 3 år ved ungdomsskolen eller to år på videregående skole), i løpet av de 4-5 første fasene, og deretter opp mot B1-B2 (tilsvarende 5-6 år med spanskundervisning i norsk skole) for de senere fasene.

 

Disse fasene vil kvalifisere deg til en språkbruker på grunnleggende og elementært nivå, fram til høyere mellomnivå. Ikke bare ved hjelp av teorien og øvelsene, men praktisk trening må også til, og jeg skal mer enn gjerne være behjelpelig med å praktisere sammen med deg.

 

De første fasene er allerede på plass og gir deg undervisning nok til å forberede deg til din første, skriftlige eksamen - og den forventer jeg at du leverer inn til meg når du synes du er klar for det (jepp, du leste riktig - dette kurset er ikke som andre kurs).

I løpet av kort tid (avhengig av din egen framdrift) vil Giga Spansk AS gjøre deg klar til å uttrykke deg i nåtid, i nær fortid og nær framtid, mens de påfølgende fasene vil ta for seg flere verbtider i fortid og framtid, samt gi deg et dypdykk i de tre ulike modiene vi bruker på spansk:

 

  • indikativ

  • konjunktiv

  • imperativ

 

Det er mye undervisning vi skal gjennom, så det blir mye arbeid på både deg og meg, og jeg ber om tilbakemeldinger underveis, både ved obligatoriske innleveringer og gjennom kommentarer på nettsiden, eller i facebook-gruppa Giga Spanskkurs, som du blir medlem av straks du ber om det.

 

Du vil få et allsidig ordforråd å forholde deg til, og dersom det er vokabular du selv ønsker, så er vi åpne på å legge til det du savner. Ikke glem, mottoet vårt er fortsatt

 

"Spansk for folk flest - Spansk på DINE premisser"

 

og nettopp ved å gjøre nettkurset såpass grunnleggende og grundig, med innleveringer, vil du få tettere kontakt med lærer, både tilbakemeldinger og framovermeldinger, samt en vurdering av hvordan du ligger an i studiene dine. Du bestemmer selvsagt selv i hvilket tempo du studerer, hvor lang tid du ønsker å bruke på kurset og hvor mye du ønsker å lære.

Kurset selges "for en rimelig penge" fordi det er under daglig og kontinuerlig oppbygging for aldri å bli ferdigstilt. Det er ingen bindingstid på kurset. Jeg gjør likevel oppmerksom på at når du kjøper månedspakken blir denne automatisk fornyet etter én måned, men dersom du ikke ønsker å være med mer, sier du bare i fra på e-post så rydder vi opp med en gang.

Er du fortsatt i tvil om dette er noe for deg, kan du jo ta en titt på denne eller denne siden, og se om du liker det. Liker du det ikke, kjøper du det ikke. Ønsker du mer informasjon - ta kontakt!

Algarrobo, Málaga. En av utallige hvite landsbyer i Andalucía. Denne ligger tett inntil Vélez-Málaga og Sayalonga. Jeg samler på pueblos blancos.

Ingen dyr ble skadet under tilvirking av denne siden     Stolt utvikler Mona M. Moum 2019

Kontakt oss

I Spania "der nordmenn bor"

gigaspansk@gmail.com 

Følg oss

  • Facebook
  • Instagram

Organisasjonsnummer 922159033